Boadicea the Victorious - Blue Sapphire (U)

Boadicea the Victorious - Blue Sapphire (U)

Creed - Imperial Millesime (M)

Creed - Imperial Millesime (M)

Boadicea the Victorious - Green Sapphire (U)

1 700,00 Lekë
Disponueshmëria: Në magazinë
SKU
007

Scentique Albania është dyqani online më i ri mbi ekstraktet e parfumeve dhe fragrancave më të shtrenjta, më të mira, e më të njohurat në botë. Vijnë per ju në masen e 12 ml ne parfumet ‘niche’ dhe në masën e 3 ml parfumet ‘pure collection’.

 

Parfumet janë tepër afatgjatë, ato qëndrojnë në lekurë rreth 24 orë dhe në rroba më shumë se 4-5 ditë duke mos i ndryshuar apo pakësuar aroma, pasi aromat janë 100 % me ekstraktet bazë të parfumeve pa fiksativ, etanol, alkoohol apo substanca të tjera që i humbin efikasitetin dhe aromën e mrekullueshme që ato kanë në të vërtetë, saqë edhe nëse pjesa ku është parfumosur lahet, era nuk largohet, por vazhdon të ndihet e njëjtë.

 

Gjithashtu Scentique Albania, sjell dhe parfume oriental ‘pure collection’ nga pemët e drunjt Aziatik si : agarwood, amber, cambodian oud, sandalwood, mrryh, frankincense, white musk, patchouli etj.

 

 

Më shumë informacion
Ngjyra Beige
Shkruani vlerësimin tuaj
Ju jeni duke vlerësuar:Boadicea the Victorious - Green Sapphire (U)
Vlerësimi juaj
Mesazh i ri
ScentiqueAlbania
Duke dërguar ...