Blog

 1. Efekti pozitiv i COVID-19 mbi tregtinë elektronike.

   

  Efekti pozitiv i Covid-19 mbi shitjet online

   

  Një nga fenomenet më mbreslënëse të vitit 2020 do të mbetet pandemia, së bashku me ndryshimet qe shkaktoi mbi menyrën se si mendojmë, jetojmë ose bëjmë biznes. 

  Kjo krizë shëndetësore ka ndikuar dukshëm sjelljen e konsumatorëve dhe zakoneve të tyre, të cilët kanë reaguar mbi sektorë të ndryshëm të ekonomisë.

  Nderkohë që kemi një humbje në veprimtari si turizmi, hoteleria, transporti, ndërtimi etj, në kontrast, tregtia elektronike (e-commerce) është përballur me një efekt të miksuar (pozitiv d

  Read more »
 2. Efekti negativ i COVID-19 mbi tregtinë elektronike.

  Efektet negative te shkaktuara nga Covid-19

  Tremujori i parë i vitit i 2020 ka sinjalizuar rënien më të fortë ekonomike që vendi ynë ka përjetuar të paktën në dy dekadat e fundit. Dhe nuk jemi të vetmit që po vuajmë pasojat e krizës së ardhur nga COVID-19. Kjo pandemi ka sjellw me vete sfida të shumta, si shëndetësore ashtu edhe ekonomike. 

  Megjithëse ka patur një impakt pozitiv për një periudhë kohore në tregun elektronik, siç e analizuam edhe në artikullin tonë të mëparshëm, nuk kanë munguar edhe efektet negative të COVID-19 mbi blerjet online.

  Le të shohim përse:

  Siguria e punonjësv

  Read more »