About us

Cartups eshte nje platforme e dizenjuar qe te beje bashke
dyqanet dhe klientet si dhe ta lehtesoje procesin e shitjes dhe blerjes. Bashkohu me Cartups.com per te shitur produktet dhe per te mundesuar nje rritje te shitjeve per biznesin tuaj.

Vecorite dhe benefitet

Listoni produktet tuaja!

Kjo platforme ju jep mundesine qe te listoni produktet qe ju shisni dhe te keni hapesiren e tyre ne dyqanin online. Klientet mund ta aksesojne faqen online dhe te blejne produktet e tyre te preferuara nga dyqani juaj.

Menaxhoni porosite

Menaxhoni lehtesisht porosite ne Cartups. Ne disa hapa te thjeshte ju mund te shikoni porosite si dhe te krijoni faturat. E gjithe kjo ju jep mundesine qe te menaxhoni me thjeshte procesin e shitjes.

Shikoni raporte

Ju do te keni mundesine qe te shikoni raporte te ndryshme per dyqanin tuaj online. Kjo perfshin menyren ne te cilen dyqani juaj po performon, produktet qe jane me te kerkuarit si dhe fitimet tuaja ditore, javore apo mujore.

Lidheni me domain-in tuaj

Ju pelqen platforma jone por doni qe te keni mundesi qe klientet ta aksesojne me domainin tuaj? Cartups jua ofron kete mundesi dhe me disa hapa shume te thjeshte ju mund ta lidhni me domainin tuaj.